+36/72-515-133 info@szomhor.hu
Oldal kiválasztása

Biztos vagyok benne hogy sokatoknak igazi fejtörést okoz minden új szezonban kitalálni mit is érdemes viselni, mi is az ami igazán divatos lesz az őszi-téli szezonban. Itt egy kis útmutató a 2016-os hidegebb hónapjaira. Míg a nyár a ’90es évek minimalizmusáról szólt, az őszi trendek felperzselték a kifutókat a színeikkel, fazonjaival és merészségével.

Az idei ősz legnagyobb újdonsága a bársony. Pár éve még biztos hogy a „ciki-listán” volt, most meg mindegy egyes üzlet polcain ott feszítenek a bársony ruhák. Bátran vegyük fel hétköznap is, nem kell várni egy éjszakai eseményre.

1-borkesztyu-divat-2016

Emellett természetesen még rengeteg trend üti fel. A szőrme, a bőr, a csipke szinte eltávolíthatatlanok a palettáról, továbbra is nagyon divatosak lesznek.

A nyár nagy slágere – a fodor – ebben az évszakban is megmutatkozik. Hol ujjak végén, hol szoknyák alján, hol a vállakon találhatjuk meg a feltünő részeket.

A military stílus nem maradt el idén sem, így ha valaki a kevésbé nőeis vonal rajongója, az ebben az évben sem marad új ruha nélkül.

2-pecsi-kesztyu-divat-2016-osz

A csillogás, az igazi fémhatás, mely ott van mindenben, ruhákon, cipőkön, táskákon, szintén – bár újnak nem mondható – sláger ebben a szezonban.

3-kesztyu-trendek-2016

Az én egyik kedvencem, a nadrágkosztüm – melyet először 1966-ban Yves Saint Laurent mutatott be mint a „Le smoking” kollekció, mely a nadrágkosztüm előcsarnoka volt, és azóta már rengetegen újradolgozták – egy megunhatatlan női viselet, mely épp úgy lehet elegáns, nőies vagy éppen sportos. Majdnem minden kifutón láthattuk ezt a remek darabot, szóval akinek ott porosodik a szekrényben, kapja elő és dobja fel valami új, trendi kiegészítővel.

4-borkesztyu-trend-2016

Színekben igazán legyetek pimaszak, az őszi színeket vegyétek elő, de emellett a rószaszín is helyett kapott, melyet azt gondolom kevesen vállaltok majd be, de akkor legalább viseljetek valami kockásat, azzal tuti nem lőttök mellé.

5-kesztyu-divat-2016

A pufi dzseki kedvelőknek üzenem hogy ez az Ő évük, ilyen mennyiségben még nem láthattunk pufi anyagokból készült darabokat a kifutókon. A dzsekik egészen új fazonokban mutatkoznak, egy biztos, minél pufibb annál trendibb.

6-borkesztyu-divat-2016-tel

A kifutók világa mindig egy kicsit extravagáns és talán túl merész is, a letisztult változata az ami majd megjelenik az utcákon hol ilyen, hol olyan formában.Ezek lesznek a trendek 2016-ban, azonban sose felejsétek, a trend változik,  stílus örök. Mindenki azt raktározza ezekből el magának amivel őszintén azonosulni tud.

 

Viselj színeket!

 

Ha  a Vogue/Paris oldalán felütitek a 2016-os őszi-téli trendeket, akkor az én egyik állandóan ismételt kifejezésével találkozhattok…

Azt írják, az idei szezon szava : Bátorság, Vakmerőség, Pimaszság!

Ezzel nem tudok vitatkozni, hiszen ha megnézzük a fenti képeket, akkor bizony van még mit behoznunk. Bátorságban legalábbis.

Itt az ősz. Tagadhatatlanul a kedvenc évszakom. Imádom a hangulatát, az illatait és a színeit. A meleg forró, színes nyár után ilyenkor hajlamosak vagyunk mindjárt feketébe és szürkébe burkolózni. Ami már elveszi a kedvünket a hideg hónapoktól. Pedig a téli hónapok is rengeteg izgalmas darabbal vár ránk, ne legyünk unalmasak és egyhangúak.

7-borkesztyu-kiegeszito-2016

Miért fordulunk télen a sötét színekhez? Nem elég nekünk hogy délután 4kor már felkapcsolódnak az utcai lámpák, mi magunk is rejtözködő életmódot élünk. Bátorítani szeretnélek arra hogy viselj színeket. Ha egy színes kabát túl nagy falatnak ígérkezik kezdésnek, próbáld meg egy színes kesztyűvel. A hatás garantált lesz, már az is elég ha mások vagy magad arcára mosolyt csalsz a hideg, sokszor barátságtalan napokon.

8-borkesztyu-szinek-2016

Adjunk reggelente magunknak egy kis teret, mikor a szekrény előtt állva éppen döntést hozunk. Egy nagy színes sál, egy élénkebb táska és nem utolsó sorban, a csípős reggeleken vagy estéken egy gyönyörűen kidolgozott, színeiben is mesés kesztyű remek kiegészítője lehet öltözetünknek. Azt gondolom egy kalap, vagy éppen egy kesztyű viselése ősszel pont arra jó hogy feldobjuk a megjelenésünket. Próbáljunk meg nem úgy tekinteni ezekre mint használati tárgyakra, melyek megvédenek a hideg ellen, hanem mint a viseletünk meghatározó darabjaira.

9_narancs_pecsi_kesztyu

Azt gondolom egy bőrzsekihez vagy éppen egy nagy, meleg kötött pulóverhez tökéletesen passzol egy színes kesztyű. Aki egy fekete netán szürke blézerben hagyja el reggelente az otthonát, esetleg egy nadrgákosztümben, az se feledkezzen meg arról hogy milyen remekül mutatna ehhez egy színeiben passzoló kesztyű, esetleg kalap.

Igen, legyetek Bátrak és Pimaszok, elsősorban Önazonosak!

Üdvözlettel:

Lánczos Benkő Tímea

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Pin It on Pinterest

Share This

Oszd meg Te is az ismerőseiddel ha tetszett a cikk

Köszönjük!