+36/72-515-133 info@szomhor.hu
Oldal kiválasztása

Így a KARMA PÉCSI KESZTYŰ csapata szeretne Neked az év hátralévő felében újdonságokkal és friss hírekkel kedveskedni , hogy kicsit feldobjuk a komor téli hangulatot.

Köszöntünk Mindenkit az újonnan induló hírfolyamunkban, ígérjük, itt megtaláltok majd minden információt a KARMA PÉCSI KESZTYŰ-vel kapcsolatban, divattanácsokat Lánczos Benkő Tímea stylist-tól, különleges karácsonyi ajándékötleteket (nem csak kesztyűvel kapcsolatos ) valamint hasznos tanácsokat a kesztyűviselésről.

Kezdetnek készítettünk egy őszi hangulatú fotósorozatot, ahol megmutatjuk Nektek, hogy a kezünkön viselt darab igenis lehet színes, vidám és akár hétköznapi viselethez is tökéletesen passzoló. A képeken látható mindennapi szettek összeállításában Lánczos Benkő Tímea volt segítségünkre, aki még a modellkedést is bevállalta nekünk. (Ezúton is köszönjük)

Tímea által stylingolt viseletek olyan összhangot sugároztak, hogy megkértük írjon nekünk néhány cikket a sorozatunkba, mint divattanácsadó. Így az Ő rovatával is találkozhattok majd.

Reméljük, a segítségetekre lesznek ezek a sorok a választásban, nem csak kesztyűviselés terén.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Pin It on Pinterest

Share This

Oszd meg Te is az ismerőseiddel ha tetszett a cikk

Köszönjük!