+36/72-515-133 info@szomhor.hu
Oldal kiválasztása

A TouchTec kesztyűk valódi báránybőrből, speciális nanotechnológiás eljárással készült termékek férfiak és nők számára.  Érdekességük, hogy a kesztyűk egész felületükön képesek hibátlanul működni a különböző érintőképernyőkön.

A TouchTec bőrt az amerikai katonaság közösen tesztelte a vezető mobiltelefon és tablet-gyártó cégekkel.  Az új anyag az emberi bőrt utánozza, puha, meleg, tartós, épp úgy, mint egy másik báránybőr, azzal a különbséggel, hogy működik az érintőképernyőn. Kiválóan alkalmas mindennapi használatra, sportoláshoz, autóvezetéshez, de viselhetjük egyszerűen divatkesztyűként is.

A legtöbb régebbi érintőképernyős eszköz rezisztív technológiával készült, ami hasonlóképpen működik, mint a gombok a billentyűzeten, egyszerűen a képernyő megnyomásával. Az új érintő-felületek már más típusúak, kapacitív technológiával rendelkeznek, és sokkal tartósabbak, mint korábbi társaik. Aki már használt iPhone-t, iPad-et vagy iPod-ot, tudja, hogy ezek működtetéséhez emberi bőr érintése szükséges.

Ezért került sor egy olyan alapanyag megalkotására, mely a mi bőrünket utánozza. Erről szól a TouchTec.Sokszor okoz problémát, hidegben egy sms-t, e-mailt megírni, vagy egyszerűen csak felvenni a telefont.  Ahhoz, hogy ezt megtegyük, csonka ujjú kesztyűt kell hordanunk – ami hidegben elég kellemetlen -, vagy a készülék használatának idejére le kell vennünk a kesztyűt.  TouchTec-kel ezt a zavaró és kényelmetlen tényezőt egyszerűen kiküszöbölhetjük. Télen is meleg maradhat a kezünk, miközben sms-t írunk, és autóvezetés közben sem okoz problémát felvenni a telefont.

wu0z3118

A TouchTec kesztyűt 2009-ben mutatta be a neves designer, Dorothy Gáspár NewYorkban, aki azóta is sikeresen, széles modellválasztékkal kínálja ebből az alapanyagból készült saját tervezésű termékeit. Vásárlói között szerepel Madonna, Lady Gaga,és  Katy Perry is. Vele való együttműködésünknek köszönhetően a  TouchTec termékek Webáruházunkban, az alábbi linken megvásárolhatóak, fontos azonban tudni, hogy pillanatnyilag kizárólag fekete színben érhetőek el.

Mivel Webáruházunkban egyedi elképzelések megvalósítását is vállaljuk, ezért az ott megtalálható modellek bármelyikét el tudjuk készíteni TouchTec alapanyagból

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Pin It on Pinterest

Share This

Oszd meg Te is az ismerőseiddel ha tetszett a cikk

Köszönjük!